ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Κατηγορίες
Αντιπρ/μενοι Οίκοι

ULTRA PLAST

Νέο προϊόν καθαρισμού 
σε chips,ελαχιστοποιεί 
όλα τα προβλήματα κατά την 
αλλαγή χρώματος ή/& υλικού
.

 

FIAP

 

ROLL PACKAGING

 

ΠΡΟΦΙΛ
 

                              

   Η πολυετής παρουσία του γραφείου αντιπροσωπειών «ΑΡΗΣ ΜΠΙΤΣΑΚΗΣ» στο χώρο των       πλαστικών & η εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια παρέχουν τα εχέγγυα για μια εποικοδομητική συνεργασία τόσο με τους Πελάτες όσο & με τους Οίκους που αντιπροσωπεύει. 

  Ο κ. Άρης Μπιτσάκης απασχολείται στο χώρο περισσότερο από 50 χρόνια, εργαζόμενος στο παρελθόν σε γραφείο αντιπροσωπειών με παρόμοιες δραστηριότητες. Ιδρύει το 1978 τη δική του ατομική επιχείρηση, αντιπροσωπεύοντας στην Ελληνική αγορά σημαντικούς, κυρίως   Ευρωπαϊκούς Οίκους, στον τομέα κατασκευής μηχανημάτων, βοηθητικού εξοπλισμού και υλικών ειδικά σχεδιασμένων για χρήση σε εφαρμογές στη βιομηχανία πλαστικών.

   Το 2013 η ατομική επιχείρηση μεταβιβάζεται στις κόρες Χριστίνα & Στέλλα, που δραστηριοποιούνται δεκαετίες στο χώρο και μεταβάλλεται σε ομόρρυθμη υπό την επωνυμία Χ. & Σ. ΜΠΙΤΣΑΚΗ ΟΕ με διακριτικό τίτλο “ARIS BITSAKIS” συνεχίζοντας τη δραστηριότητα. Η επιχείρηση κρατώντας μια σταθερή πορεία στο χρόνο, κερδίζοντας & διατηρώντας την εμπιστοσύνη ενός αξιόλογου & πολυάριθμου πελατολογίου, κατατάσσεται ανάμεσα στις πλέον γνωστές αντιπροσωπείες του χώρου. Η ευρεία γκάμα υπηρεσιών-προϊόντων που παρέχει το γραφείο “ARIS BITSAKIS” είναι ικανή να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των ανάλογων απαιτήσεων της αγοράς.
   Με κινητήρια δύναμη την εμπειρία και την τεχνική κατάρτιση προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή τεχνική υποστήριξη, σε συνεργασία με τα αρμόδια τεχνικά τμήματα των Οίκων που εκπροσωπούμε, με στόχο την ικανοποίηση των απαιτήσεων των Πελατών μας.

Συνεχίζουμε την πορεία με αφοσίωση και δέσμευση συνεργασίας στους Πελάτες μας & προμηθευτές Οίκους !